De cirkel is rond Vietnam -- Cambodja - Reisverslag uit Khett Siem Reab, Cambodja van marco meer - WaarBenJij.nu De cirkel is rond Vietnam -- Cambodja - Reisverslag uit Khett Siem Reab, Cambodja van marco meer - WaarBenJij.nu

De cirkel is rond Vietnam -- Cambodja

Door: marco

Blijf op de hoogte en volg marco

05 December 2024 | Cambodja, Khett Siem Reab

In 2007 ging ik voor het eerst naar Zuid-Oost Azie om vrijwilligerswerk te doen in Vietnam. Geen ervaring, geen smartphone, beperkt internet, niet wetende wat te verwachten en vooral zelf niet wetende waar en hoe het avontuur zou eindigen. Hier gaf ik onder andere Engelse les aan Hai Tran en Ngan bij Bui Thi Hong Nga.

Deze week fietste ik een uurtje over het platteland naar Stepping Stones Cambodia, waar ik vanaf de start in 2011 bij ben betrokken. Hier krijgen nu 600 Cambodjaanse en 1 Vietnamees kind Engelse les. Die ene is Nghi. Het Vietnamees dochtertje van Hai en Ngan die sinds een week online Engelse les krijgt van Stepping Stones! Onbeschrijflijk wat het voor mij betekende om tijdens die les nonchalant binnen te stappen....

Enne….. ivm de Kerstgedachte….

NL38RABO 0376518936 tnv STICHTING HOEVENS ONTWIKKELINGS- EN MISSIE-COMITE o.v.v. Stepping Stones Cambodia en je naam (deze rekening is speciaal voor Stepping Stones).

www.steppingstonescambodia.com

Groet Ko

• 05 December 2024 - 12:00

Gwenda :

Wauw wat geweldig om te lezen

• 05 December 2024 - 12:49

Wim De Rijck, Homico:

Fantastisch Marco. Geniet nog even daar van elkaar en tot gauw bij Homico, Wim

• 05 December 2024 - 13:45

Pee:

Mooi om te zien en horen dat het zaadje dat jij geplant hebt, steeds verder groeit én bloeit [e-1f917]

• 05 December 2024 - 21:49

Hanneke:

Marco, wat geweldig!!! Ik was erbij met je in 2007 (ojee alweer zo lang geleden!!) . En, hoe toevallig ,vond ik laatst een foto van de bruiloft van Hai en Ngan. Super leuk om te lezen dat hun dochter nu les krijgt. De cirkel is écht rond. Prachtig, echt waar. Blijft geweldig wat je daar doet en wat fijn dat je er weer bent!

• 09 December 2024 - 16:37

Arnold:

Hoi Marco,

Wat vreselijk leuk te lezen dat er iedere keer weer nieuwe positieve dingen zijn te melden vanuit Cambodja.

Groet vanuit Leende (Arnold)